Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шила

Ръчното шило може да се използва за пробиване на отвори в кожа, картон, хартия, пластмаса, дърво и текстил. Състои се от дръжка и острие. Дръжката е изработена от дърво или пластмаса. Стеблото на острието е хванато към дръжката чрез пресоване или е отлято в нея.

 

Ръчните шила имат игловидни остриета. Дебелината на стеблото е от 2 до 6 мм. Те са инструменти с дълга история. Използват се за прецизни отвори и шевове е дебели и плътни материали.

 

В дървообработването се използват определени видове шила. Ръчното шило е популярно сред шивачите, обущарите, дърводелците и строителните работници.

 

Стеблото и ръкохватката са двете основни части, които се включват в устройството на шилото. Работната част на шилото е по подобие на игра с три варианта за връх – прав, с кука и отвор, заострен.

 

На сайта на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти ще намерите още шила за гипсокартон, закривени шила с двустепенно заточване, както и различни комплекти. 

 

Защо да изберете шило от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шила, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.