Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 836 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 836 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлаухи

Шлаухът за шланг се използва при MIG/MAG заваряване за подаване на заваръчната тел към дюзата на горелката или към телеподаващото устройство. Краищата на шлауха са фиксирани съответно в горелката и в механизма за подаване на телта.

 

Качеството и чистотата на шлауха влияят върху стабилността на подаването на телта. Когато се работи в прашни помещения, мръсотията навлиза в канала и това причинява прекъсвания в захранването на проводниците. Честа причина за подмяната на шлауха е пречупването му вътре в горелката, което може да се появи, ако случайно се стъпи върху дръжката.

 

Защо да изберете шлаух от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шлаухи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.