Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлайфмашина за кантове

Шлайфмашината за кантове е подходяща за всеки кант без значение дали е рязан или фрезован, необработен или лакиран. Машинното шлайфане заменя ръчното, като се спестява 50% от времето за повече доходност. Имат регулируем режим на шлифоване.

 

Дори лакираните обработваеми детайли могат да се шлифоват практично – с повтаряне до достигане на перфектен кант. Шлайфмашините за кантове намират приложение при производството на мебели, дообработката на ръбове, за обезопасено срещу обръщане и следващо ъглите шлифоване на срязани или рендосвани ръбове от дърво или ръбове с пълнеж или покритие от лак.

 

Защо да изберете шлайфмашина за кантове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шлайфмашини за кантове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.