Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 356 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 356 Артикула.
Подреди по
Резултати

Щанци за ламарина

В търговските обекти, както и в онлайн магазина на „Баш Майстора“, предлагаме щанци за отвори в ламарина на марките WOLFCRAFT и ROTHENBERGER. Щанците за отвори в ламарина WOLFCRAFT са за водни кранове. С тях пробиването е лесно и прецизно. Издръжливи са и са със сачмен лагер. Освен щанца за отвори, съдържат и свредло за първоначално пробиване. С щанците за отвори в ламарина ROTHENBERGER може да пробивате без деформация. Изработени са от специална инструментална полирана стомана. Подходящи са за тесни пространства – кутии с предпазители, разклонителни кутии, инструментални панели, мивки, купета.

 

Щанците за отвори в ламарина ROTHENBERGER 22.5 мм са направени от специална полирана инструментална стомана. Идеални са за тесни пространства (кутии с предпазители, разклонителни кутии, инструментални панели, мивки, купета).

 

Щанците за отвори в ламарина ROTHENBERGER 35 мм са подходящи за ламарина, V2A листове, мед и алуминий. Идеални са за тесни пространства – инструментални панели, мивки, купета, кутии с предпазители. С гарантиран дълъг живот.

 

Щанците за отвори в ламарина WOLFCRAFT 28 мм са подходящи за водни кранове, ламарина и неръждаема стомана. Предварително се разпробива отвор с диаметър 10 мм. Работи се с ключ 17.

 

Щанците за отвори в ламарина WOLFCRAFT 35 мм са за кранове на чешми. Предварително се разпробива отвор с диаметър 10 мм. Работи се с ключ 17.

 

Щанците за отвори в ламарина WOLFCRAFT 40 мм са подходящи за водни кранове, ламарина и неръждаема стомана. Предварително се разпробива отвор с диаметър 10 мм. Работи се с ключ 17.

 

Батерии, каналокопачи за къртещи машини и патронници и принадлежности може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.