Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 955 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 955 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шумомери

Шумомерът е устройство за обективното измерване на нивото на звука. Този параметър не трябва да се бърка с нивото на силата на звука. Не всяко устройство, което измерва звук, е шумомер.

 

Шумомерите се ползват от голямо разнообразие потребители. Голям брой обществени институции търсят такива измерватели на нивото на звука. Големите компании ги закупуват въз основа условията на труд на своите работници.

 

Третата категория клиенти са лица, които искат да знаят повече за звука, нивото на шум и качеството на звука. Също така често възникват проблеми, когато човек живее до бар или кръчма.

 

Проблемите често се появяват от шумни съседи или ако баровете и ресторантите са разположени в жилищни райони и генерират повече нива на шум, отколкото е позволено от местните закони.

 

Шумомерите не корелират добре с възприеманата от човека сила за звука, тъй като мерят в децибели, затова международният стандарт за шумомери налага включване в устройството на филтър на честота А и други натоварвания на честоти от тип C и Z (нула).

 

Старите честотни тегла B и D вече са остарели и не са описани в новия стандарт за нискочестотни измерватели.

 

Някои от предлаганите на пазара устройства за нивото на звука са в състояние да запазват данни във вътрешната си пакет. Други включват и софтуер за анализ на данни и запазване за бъдещи измервания.

 

Защо да изберете шумомери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шумомери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.