Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 276 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 276 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сигнални колчета и вериги

Сигнални колчета

 

Сигналните колчета са предназначени за строителна и пътна сигнализация. Изработени са от висококачествена пластмаса, която ги прави и удобни за поставяне и транспортиране. С тях се обозначават и сигнализират препятствия и опасни зони с цел предотвратяване на аварии.

 

Сигналните колчета се използват за означаване на ограничен достъп, частни и работни зони, като се оборудват с вериги и основи, които са необходими за закрепването им. Намират приложение и при контрол на трафика и идентифициране на опасности или обозначаване на зони извън пътя за движение с цел ефективно намаляване на задръстванията.

 

Сигналните колчета имат бяло-червени ивици, привличащи вниманието на шофьорите. Те ще формират ясно видима бариера за насочване или ограничаване на достъпа.

 

Обезопасителни вериги и основи

 

Обезопасителните вериги се използват за обграждане на различни пространства. Подходящи са за формиране на зони за складове, фабрики, болници, колежи, приемни, офиси и други.

 

Основата за сигнално колче е изработена от пластмаса, има кръгла форма, а пълнежът е от вода или пясък.

 

Защо да изберете сигнално колче и верига от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме сигнални колчета и вериги, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.