Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 519 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 50201

Скобата за тръби 50201 е с многоцелеви дюбел и комбинирана шпилка в комплект. Тя е предварително монтирана с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време.

 

Полуотвореното блокиращо резе може лесно да се отвори, без да е необходимо да се отстранява винта. Поцинкованата ѝ повърхност я предпазва от корозия.

 

Скобата за тръби 50201 е подходяща за приложение в плътна тухла, бетон, куха тухла и камък. Използва се за фиксиране на защитни метални тръби.

 

Защо да изберете скоба за тръби 50201 от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за тръби 50201, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.