Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 430 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 430 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби макферсон

Скобите макферсон осигуряват безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините. Използват се при работа в автомобилната индустрия, особено при ремонт и подмяна на амортисьори, пружини и други компоненти, свързани със системата на окачване на автомобила.

 

Скобите макферсон са изработени от кована легирана стомана. В магазини “Баш Майстора” ще намерите и комплекти, които включват и приставки за конусни пружини, което допълнително увеличава приложимостта на инструмента. Всичко е разположено в удобен куфар, което прави възможно лесното опазване и транспортиране на инструмента.

 

Защо да изберете скоба макферсон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби макферсон, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.