Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 862 809 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 862 809 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби макферсон

Скобите макферсон са изработени от кована легирана стомана. Те осигуряват безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините. Скоби макферсон на марките FORCE, TOPMASTER и UNIOR ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

 

Скобата макферсон FORCE 270 мм се използва за пружини 5-5/18’’ OD и максимален диаметър 3/4‘‘. Изработена е от кована легирана стомана. Осигурява безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините.

 

Скобата макферсон FORCE (300 мм, 370 мм) е изработена от кована легирана стомана. Осигурява безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините.

 

Скобата макферсон TOPMASTER 370 мм 2 бр. е изработена от кована легирана стомана. Осигурява безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините.

 

Скобата макферсон UNIOR 300 мм е предназначена за демонтиране на автомобилни амортисьори и основно за свиване на пружините при McPherson окачване. Комплектът включва и приставка за конусни пружини, което допълнително увеличава приложимостта на инструмента. Всичко е разположено в удобен куфар, което прави възможно лесното опазване и транспортиране на инструмента.

 

Разнообразие от специализирани инструменти за автомобили може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.