Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за демонтиране на главина

Скобите за демонтиране на главина са предвидени за демонтиране на разнообразни видове барабани. Проектирани са за удобно и устойчиво използване. С накрайниците в комплекта могат да се демонтират барабани с три и повече отвора според Вашите нужди.

 

Комплектите се състоят от болт, изтеглящи накрайници и кован държач. Държачът има добавъчен жлеб, който попречва на накрайниците да изпуснат по време на работна дейност. Издръжливата конструкция допуска безопасно и дълготрайно използване на скобата, както и големи натоварвания.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за демонтиране на главина на марките FORCE и UNIOR.

 

Защо да изберете скоба за демонтиране на главина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за демонтиране на главина, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.