Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за избиване на лагери

Скобите за избиване на лагери са специализирани инструменти, които се използват за демонтиране на лагери. Те могат да бъдат необходими при ремонт на автомобили, велосипеди и други машини. 

 

Скобите за избиване на лагери могат да се намерят в различни форми и размери в зависимост от размера и типа лагери, които трябва да бъдат избити. Комплектите съдържат регулируеми челюсти с различни размери, обтягащ винт, двупосочен накрайник, трипътен накрайник, реверсивно регулираща гайка, винтове и гайки.

 

Изборът на подходяща скоба за избиване на лагери зависи от конкретната задача и типа лагер, който трябва да бъде демонтиран. Винаги следва да се използва правилната техника при работа с такива инструменти, за да се предотвратят наранявания и повреди.

 

Защо да изберете скоба за избиване на лагери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за избиване на лагери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.