Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за клапани

Скобите за клапани са специализирани инструменти за автомобили, които служат за подмяна на пружини, семеринги и клапани без сваляне на цилиндровата глава. Не са подходящи за двигатели с дълбоко разположени клапани.

 

Изработени са от специална инструментална стомана, закалена, хромирана. Подходящи са за почти всички двигатели поради широкия диапазон на настройка.

 

Скобите за клапани се използват за монтаж и демонтаж на клапанни пружини. Отличава се с механизъм, който е самозаключващ, както и с бързо регулируеми стеги, които помагат за по-лесното приложение на скобата при всички видове двигатели.

 

Намират приложение при бензинови и дизелови автомобили с марка AUDI, OPEL, BMW, SEAT, VW, HYUNDAI, TOYOTA, VOLVO, PORSCHE и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за клапани на марките FORCE, TOPMASTER и UNIOR.

 

Защо да изберете скоба за клапани от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за клапани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.