Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за рамена на предни чистачки

Скобите за рамена са прости и ефективни инструменти, които позволяват лесно премахване на рамото на чистачката. Изработени са от въглеродна инструментална стомана.

 

Компактният дизайн дава възможност за лесен достъп в труднодостъпни места. Елиминират риска от увреждане на рамото на чистачката или нараняване на боята. Хромираната основа, изработена от месинг, е със закален шпиндел.

 

Здравата конструкция на инструмента разрешава употреба на голяма сила при демонтирането на рамото на чистачката, докато се постигне „отлепване“ на рамото от движещата ос. Използва се за премахване на външни рамена (повдигнати над повърхността на автомобила). Използването на инструмента е лесно и бързо.

 

Във физическите ни обекти, както и в онлайн магазина на „Баш Майстора“, ще намерите скоби за рамена на предни чистачки на марките TOPMASTER, UNIOR и FORCE.

 

Защо да изберете скоба за рамена на предни чистачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за рамена на предни чистачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.