Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 855 145 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 855 145 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за рамена на предни чистачки

Скобите за рамена са прости и ефективни инструменти, които позволяват лесно премахване на рамото на чистачката. Изработени са от въглеродна инструментална стомана.

 

Компактният дизайн дава възможност за лесен достъп в труднодостъпни места. Елиминират риска от увреждане на рамото на чистачката или нараняване на боята. Хромираната основа, изработена от месинг, е със закален шпиндел.

 

Здравата конструкция на инструмента разрешава употреба на голяма сила при демонтирането на рамото на чистачката, докато се постигне „отлепване“ на рамото от движещата ос. Използва се за премахване на външни рамена (повдигнати над повърхността на автомобила). Използването на инструмента е лесно и бързо.

 

Във физическите ни обекти, както и в онлайн магазина на „Баш Майстора“, ще намерите скоби за рамена на предни чистачки на марките TOPMASTER, UNIOR и FORCE.

 

Защо да изберете скоба за рамена на предни чистачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за рамена на предни чистачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.