Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 654 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 654 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за рамена на задни чистачки

Скобите за рамена на задни чистачки са изработени от хром-ванадиева стомана. Служат за улеснение при разглобяване на почти всички видове рамена на задни чистачки. Доставят се окомплектовани с върток. Имат специален адаптор за предпазване на рамената от повреда.

 

Скобите лесно отстраняват акумулаторни клеми и рамена на чистачки. Уредите елиминират възможността от нараняване на рамото на чистачката или боята на автомобила. Подходящи са и за сваляне на клеми на акумулатора и лагера на алтернатора.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за рамена на задни чистачки на марките FORCE, TOPMASTER и UNIOR.

 

Защо да изберете скоба за рамена на задни чистачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за рамена на задни чистачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.