Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 040 продукта и наличност над 4 200 114 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 040 продукта в наличност.
4 200 114 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за разстъргване на цилиндри

Инструментът за шлайфане на цилиндри е неразделна част от инструментариума, необходим за възстановяване на двигателя. Специален захват държи камъните прибрани за лесно поставяне в цилиндъра, намалявайки риска от повреда на камъните. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за разстъргване на цилиндри на марката FORCE.

 

Скобата за разстъргване на цилиндри FORCE позволява да възстановите отворите на цилиндрите на двигателя от 2‘‘ до 7‘‘ (50 мм до 178 мм). Напрежението за хонинговане е лесно регулируемо. Специален захват държи камъните прибрани за лесно поставяне в цилиндъра, намалявайки риска от повреда на камъните.

 

Скобата за разстъргване на цилиндри FORCE 3/4’’-2 1/2’’ е много подходяща за използване при малки двигатели и спирачни цилиндри. Това е вариант с три камъка, регулируем на опън и размер от 3/4‘‘ до 2 1/2‘‘. Специален захват държи камъните прибрани за лесно поставяне в цилиндъра, намалявайки риска от повреда на камъните. Инструментът е снабден с гъвкав вал и може да се използва с почти всички акумулаторни или електрически бормашини.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за автомобили.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.