Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за разстъргване на цилиндри

Инструментът за шлайфане на цилиндри е неразделна част от инструментариума, необходим за възстановяване на двигателя. Скобите за разстъргване на цилиндри позволяват да възстановите отворите на цилиндрите на двигателя. Напрежението за хонинговане е лесно регулируемо.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме вариант с три камъка. Специален захват държи камъните прибрани за лесно поставяне в цилиндъра, намалявайки риска от повреда на камъните. Инструментът е снабден с гъвкав вал и може да се използва с почти всички акумулаторни или електрически бормашини.

 

Защо да изберете скоба за разстъргване на цилиндри от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за разстъргване на цилиндри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.