Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 563 продукта и наличност над 3 743 832 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 563 продукта в наличност.
3 743 832 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за спирачки

Скобите за спирачки на автомобил са част от спирачната система и се ползват за закрепване на спирачни накладки към спирачния барабан в зависимост от типа на спирачките (дискови или барабанни).

 

Скобите за спирачните бутала и цилиндри влизат в употреба, когато се извършва смяна или обслужване на накладки, бутала или други части на спирачната система на автомобила. Това позволява по-лесно монтиране на нови накладки и осигурява правилно функциониране на системата.

 

Защо да изберете скоба за спирачки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за спирачки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.