Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 173 продукта и наличност над 4 125 428 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 173 продукта в наличност.
4 125 428 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за спирачки

Скобите за спирачки служат за прибиране на спирачни цилиндри. Професионалният инструмент е способен да издържа на големи натоварвания. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите скоби за спирачки на марките FORCE и TOPMASTER.

 

Скобата за спирачни бутала FORCE служи за избутване на буталата при монтаж на нови накладки.

 

Скобите за сваляне на спирачни цилиндри FORCE 13 части са подходящи за марките MB, BMW, VW, GM, AUDI, FORD, HONDA, SUBARU, MAZDA, NISSAN, MITSUBISHI, TOYOTA, ROVER, 4WD, OPEL, RENAULT.

 

Скобите за сваляне на спирачни цилиндри FORCE 18 части са с ляво и дясно въртене. Намират приложение при Citroen, AUDI, FIAT, FORD, ISUZU, HONDA, JAGUAR, BMW, NISSAN, MITSUBISHI, VW, SAAB, MAZDA, TOYOTA и др.

 

Скобите за сваляне на спирачни цилиндри FORCE 7 части включват основно тяло, винт за монтаж, плоча и 5 броя адаптори. Приложими са за марките VW, AUDI, FORD, PEUGEOT, ROVER, NISSAN, SUBARU, HONDA, BMW, MITSUBISHI, TOYOTA, JAGUAR, MERCEDES, MAZDA.

 

Скобите за сваляне на спирачни цилиндри TOPMASTER 18 части са подходящи за голям диапазон от автомобили. Те са разположени в практичен куфар за съхранение.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за автомобили.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.