Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за ябълковидни болтове

Скобите за ябълковидни болтове са изработени от специална инструментална стомана. Подходящи са за инсталиране и сваляне на болтове с форма на ябълка и шарнири.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE 18 мм е подходяща за инсталиране и сваляне на болтове с форма на ябълка и шарнири. Изработена е от специална инструментална стомана.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE 19 мм има силово двойно рамо за грубо отстраняване на шарнири. Има специална вилична кръгла челюст, която е закалена. Използва се за работа на труднодостъпни места.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE 20 мм служи за демонтаж на шарнири и болтове с форма на ябълка.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE 20 мм се използва за леки и товарни автомобили. Използва се в автомобилните марки AUDI VW, BMW, FORD, MERCEDES, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROVER, SAAB, TOYOTA, VOLVO.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE (23 мм, 28 мм) е предназначена за употреба в труднодостъпни места. Особено подходяща е за моделите автомобили AUDI VW, BMW, FORD, MERCEDES (W170, W202, ETC), OPEL/VAUXHALL и др.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE (24 мм, 24 мм) е изработена от хром-молибденова стомана.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка FORCE (29, 40, 46) е подходяща за инсталиране и демонтиране на болтове с форма на ябълка и шарнири. Изработена е от специална инструментална стомана.

 

Скобата за болтове с вид на ябълка UNIOR (16, 18) е изработена от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Хромирането се извършва съгласно стандарт EN 12540. Намира приложение при товарните автомобили (D – 16 мм).

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.