Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове за замразяване

Спрейовете за замразяване са бързо действащи, създадени са да изстудяват моментално и да се изпаряват без да оставят следи.

 

Използват се основно за отвиване на болтове и гайки, набиване на втулки и лагери, тестване на датчици за температура и сензори, охлаждане на платки, изстудяване на електрически компоненти и замразяване на метали, пластмаси и гуми.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите спрейове за замразяване на марката SPANNER.

 

Защо да изберете спрей за замразяване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме спрейове за замразяване, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.