Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Стартира строежът на новия модерен търговски център Баш Майстора във Варна

Стартира строежът на новия модерен търговски център Баш Майстора във Варна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С “първа копка” беше дадено началото на строителството на най-новия модерен търговски център „Баш Майстора“ във Варна.

 

 

 

Събитието се състоя на 07.03.23 г. и беше съпроводено с тържествена церемония, на която се присъединиха много гости, партньори, официални лица и търговски представители.

 

Ритуалът по счупване на шампанското в багера бе извършен от Николай Атанасов и Петър Иванов – собственици на верига магазини „Баш Майстора“.

 

 

 

Парцелът е разположен в промишлената зона в западната част на град Варна. До него ще има достъп от три пътни главни артерии на града – от автомагистрала „Хемус“, по ул. „Атанас Москов“ в посока METRO, както и допълнителен – към булевард „Владислав Варненчик“.

 

Изключително комуникативното място на търговския център „Баш Майстора“ ще предлага бърз и лесен достъп, както от центъра на град Варна, така и до Летище Варна и главните пътища на страната. Сградата ще бъде построена на два етажа, като цялата площ на парцела възлиза на 6 декара.

 

„Цялата сграда е 3000 кв.м, от които на първия етаж 1200 кв.м ще бъдат предназначени за шоурум и сервизна дейност и още 900 кв.м склад за строително оборудване. На втория етаж ще бъдат разположени офиси и още един склад, предназначен да обслужва онлайн магазина.
Ще осигурим 37 паркоместа с 2 допълнителни за електромобили за нашите клиенти
“, разказа Николай Атанасов, собственик на магазини „Баш Майстора“.

 

Търговският център „Баш Майстора“ ще се построи по най-новите технологии и иновации. Идеята на сградата е да събере на едно място всички възможни професионални брандове, свързани със строителството, производството и промишлеността.

 

Търговски център „Баш Майстора“ се очаква да отвори врати в началото на следващата година.

 

„Баш Майстора“ днес

 

Магазини „Баш Майстора“ е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти. 

 

Веригата разполага с онлайн магазин и два физически магазина, както и голям склад на едро за обслужване на строителни компании. В единия магазин са разположени крепежни елементи, ръчни инструменти, консумативи, а в другия – електрически инструменти и лека строителна механизация, както и сервиз за ремонт на електроинструменти.

 

 

„Баш Майстора“ извършва оторизирани гаранционни и извънгаранционни сервизни дейности на водещи марки в строителството.

 

В „Баш Майстора“ ще намерите:

 

  • професионални инструменти, машини и крепежни елементи
  • професионална консултация при избор на най-подходящ продукт според Вашия начин на работа и условия, при които работите
  • голяма наличност на предлаганите стоки  
  • добри цени
  • отстъпки на определени продукти всяка седмица
  • преференциални условия за лоялни клиенти
  • доставка до Вашия обект или дом
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • бързо и приятно обслужване

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.