Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стационарни помпи за бетон

Съвременното строителство не може да бъде реализирано без добра бетон помпа. Стационарните помпи за бетон са неразделна част от модерното строителство и помагат на всички етапи. Ползват се при изграждането на фундаменти, под, плочи, колони, стълби, басейни, огради и други.

 

Бетон помпата е специална машина, която се ползва да предостави бетонова смес на работното място на конструкции от армиран бетон или монолит.

 

Работа на помпи за бетон

 

Работата на бетонната помпа се базира на принципа на местене – по време на работа в системата се създава обем, който се променя периодично.

 

Независимо от това, според принципа на използване, стационарните помпи за бетон се делят на стандартни, теглени, подвижни и други.

 

Те могат да бъдат снабдени с механични или хидравлични задвижвания. Важните параметри на помпата за бетон са височината на подаванията, разстоянието и нейната производственост.

 

Защо да изберете стационарни помпи за бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бетон помпи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 1 година гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.