Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стенорезни машини

Стенорезните циркуляри се използват от добре обучени професионалисти. Те използват диамантени дискове, монтирани върху коловоз.

 

Машините за рязане на отвори в стени работят с хидравлика или електричество и са предназначени за прецизно рязане на бетон и зидария.

 

Приложение и предимства на стенорезния циркуляр

 

  • перфектен за правене на отвори в тавани, стени и подове за монтиране на врати, прозорци, асансьори и др.
  • може да извършва скосено рязане
  • има точно определено изпълнение
  • справя се със здрав и армиран бетон
  • генерира минимални нива на шум, прах и остатъци по време на работна дейност
  • неоспорима доходност от използването.

 

Когато задачата Ви е да направите по-големи отвори в здрава бетонна стена и искате да режете прави линии и точни контури, изберете стенорезна машина.

 

Можете да наблюдавате напредъка на цялото рязане с удобното за потребителя дистанционно управление.

 

За да сте сигурни, че ще получите благонадеждни и точни резултати в продължение на години напред, изберете машините за рязане на отвори в стени на HUSQVARNA.

 

Защо да изберете стенорезен циркуляр от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стенорезни машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.