Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стоманени стълби двураменни

Двураменните стоманени стълби са стабилни и комфортни, предназначени са за използване в домашни условия, офиси и ресторанти. Те са с удължен парапет, който предпазва от падане по време на работа.

 

Стоманената конструкция е с бяло прахово боядисано покритие. Широките стъпала са обвити с неплъзгащо се пластмасово покритие. Специалните крака намаляват приплъзването и предпазват от надраскване на повърхността на пода. Широката платформа със стъпала осигурява удобна и безопасна работа.

 

Двураменните стоманени стълби се характеризират с широки и удобни за ползване стъпала. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите такива стълби на марката DRABEST.

 

Защо да изберете двураменна стоманена стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме двураменни стоманени стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.