Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки и конзоли за работна площадка

Стойките и конзолите за работна площадка са проектирани да поддържат, изравняват или стабилизират кофража и пренасят тежестта върху вече изградените елементи (стени и плочи). Стабилизаторите подпират кофражните панели за стени и колони.

 

Конзолите за кофражни платна тип „чекмедже“ се фиксират върху завършените стени и върху тях се закрепват кофражните платна. Те имат болтове за прецизно изравняване и декофриране и се придвижват с помощта на транспортни вилици. Кофражните форми за плоча (тип „маса“ и „чекмедже“) се отлепват бързо, лесно и безопасно. Конзолите за работна площадка и предпазните парапети се използват за удобна и безопасна работа.

 

Защо да изберете стойка и конзола за работна площадка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стойки и конзоли за работна площадка, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.