Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за автомобили

Подпорните стойки за леки и лекотоварни автомобили се поставят за подпиране на автомобила при повдигане с крик. Стойките за автомобил се поставят под оста на колелата и под специална платформа под шасито на автомобила и са предназначени за задържането на автомобила на определена височина при извършването на ремонтни дейности. Те са допълнение към крика и осигуряват необходимата безопасност при работа с повдигнат товар.

 

Особености на стойките за автомобили

 

Подпорните стойки за коли се характеризират с опростен дизайн, лесна употреба и висока стабилност. Мястото за поставяне на стойката в шасито на автомобила се определя в зависимост от съответното превозно средство, като за целта е необходимо да погледнем под вдигнатия автомобил.

 

Непосредствено зад предната гума на автомобила на шасито ще намерим място за подпорна стойка или рамка от стоманени листи. Ако такива места липсват, подпорната стойка трябва да бъде поставена близо до мястото, където крикът ще се повдигне.

 

Винаги трябва да бъдете сигурни, че стойката е в правилната позиция, преди да пуснете автомобила. След като тежестта на автомобила се пренесе върху стойката, сте в състояние да продължите да работите под автомобила.

 

Важно е да знаете, че предпазните стойки е почти задължително да се ползват по 2 броя и не се поставят под кола с работещ двигател. Освен това краката на стойката трябва да се използват на твърд и равен терен. Бъдете внимателни и отговорни и никога не се провирайте под превозно средство, което е повдигнато само с крик.

 

Защо да изберете стойка за автомобили от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подпорни стойки за автомобили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.