Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки за автомобили

Подпорните стойки за леки и лекотоварни автомобили се използват за подпиране на автомобила при повдигане с крик. Стойките за автомобил се поставят под оста на колелата или под специална платформа под шасито на автомобила и са предназначени за задържането на автомобила на определена височина при извършването на ремонтни дейности.

 

Стойките за автомобили са допълнение към крика и осигуряват необходимата безопасност при работа с повдигнат товар. Подпорните стойки за коли се характеризират с опростен дизайн, лесна употреба и висока стабилност.

 

Мястото за поставяне на стойката в шасито на автомобила се определя в зависимост от съответния автомобил, като за целта е необходимо да погледнем под повдигнатия автомобил. Непосредствено зад предната гума на автомобила на самото шаси ще открием място за подпорна стойка или рамка от стоманена ламарина. Ако такива места липсват, подпорната стойка трябва да се постави в близост до мястото на повдигане с крика.

 

Височината на стойката се регулира като се освободи заключващия лост и се повдигне колоната на желаната от нас височина, след което се поставя заключващия лост и автомобила се пуска внимателно върху подпорната стойка. Преди да пуснете автомобила е важно, да се уверите, че стойката се намира на правилното място. След като тежестта на автомобила се прехвърли върху стойката можете да пристъпите към работа под автомобила. 

 

Важно е да знаете, че предпазните стойки трябва да се използват по 2 броя и не се поставят под автомобил с работещ двигател. Също така краката на стойката трябва да се използват на здрав и равен терен. Бъдете внимателни и отговорни и никога не влизайте под автомобил повдигнат само с крик.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете стойки за коли с товароподемност 2 или 3 тона с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.