Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Светлинни кули

Светлинните кули са много удобни за осветяване на строителни обекти и скелета, концертни сцени и публични представления на открито, филмови продукции, аварии и бедствия.

 

Те са изключително компактни, стабилни и мултифункционални. Прожекторите достигат до голяма височина чрез ръчно задвижване на мачтата и са оборудвани с прожектори. Осветителните спотове имат високо ниво на защита.

 

Светлинните кули са снабдени с допълнителни блокажи на стълба за предотвратяване от случайни въртения по време на транспортиране и стабилизатори за максимална стабилност по време на работна дейност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите светлинни кули на марките GENMAC.

 

Защо да изберете светлинна кула от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме светлинни кули, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.