Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 519 Артикула.
Подреди по
Резултати

Светломери

Светломерът, още известен като луксметър или луксомер, е устройствo, което измерва количеството светлина. Предназначен е за означаване на експозицията на снимка, подобряващ прецизността на измерването и облекчава анализа.

 

Намира приложение главно от фотографи, които се занимават професионално с това.

 

В строителните дейности светломерът се ползва за мерене на интензитета на светлината и осветлението в работни помещения, офиси, обществени обекти и индустрията.

 

Луксметрите са уреди за мерене на осветеността. Често се използват в професионални дейности на различни експерти като електротехници, инспектори по охрана на труда, експерти по озеленяване и други.

 

В определени случаи е нужно да се измерва светлината, тъй като има законови стандарти за нивата на осветеност на работното място.

 

Защо да изберете светломер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме луксомери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Луксометри с гаранция и бърза доставка

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите светломери на марките AS SCHWABE и LASERLINER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.