Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за метал за точкови заварки

Свредлата за метал за точкови заварки са подходящи за разпробиване на точкови заварки, чисто и без мустаци. Функционират безшумно. Не се налага последващо шлифоване. Свредлата са цилиндрични, изработени от кобалтова сплав.

 

На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите свредла за метал за точкови заварки в два варианта – с дължина 66 мм и диаметър 6 мм и с дължина 79 мм и диаметър 8 мм.

 

Защо да изберете свредло за метал за точкови заварки от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за метал за точкови заварки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.