Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 761 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за панти

Свредлата за панти са предназначени за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Подходящи са за пробиване на прецизни чисти глухи отвори в дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от свредла за панти.

 

Свредлото за панти CMT 15x70 мм (дясна, лява посока) е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 15x57.5 мм (дясна, лява посока) е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 15x60 се използва за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали. Подходящо е за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници.

 

Свредлото за панти CMT 17x57.5 (дясна, лява посока) е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаси и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 20x57.5 (дясна, лява посока) е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 25x60 се използва за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали. Подходящо е за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници.

 

Свредлото за панти CMT 35x57.5 (дясна, лява посока) е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 35x60 е подходящо за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници. Използва се за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали.

 

Свредлото за панти CMT 40x57.5 служи за пробиване на прецизни и чисти глухи отвори в масивно дърво, дървени композити, пластмаса и ламинирани материали. Подходящо е за бормашини, оборудвани с адаптери или патронници.

 

Свредла за многошпинделна машина, за дърво с фрезенк и др. може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.