Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Телескопични магнити

Tелескопичните магнити, които можете да намерите в магазини „Баш Майстора“, включват магнитни държачи, магнитни телескопични държачи и други.

 

Гъвкавият магнитен държач е изработен от легирана или неръждаема стомана. Притежава еднокомпонентна дръжка и намагнетизиран връх. Служи за хващане на метални части от труднодостъпни места.

 

Инструментите за хващане са подходящи за достигане и хващане на дребни метални части – гайки, болтове, шайби и други. Направляват се лесно в труднодостъпни зони. Трите челюсти, които се удължават и прибират чрез натискане или отпускане на бутона, позволяват бързо и надеждно хващане на предметите.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите телескопични магнити на водещите марки UNIOR, TOPMASTER, FORCE и други.

 

Защо да изберете телескопичен магнит от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телескопични магнити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.