Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телескопични магнити

Телескопичните магнити, които може да намерите в магазини „Баш Майстора“, включват гъвкави магнитни държачи, магнитни телескопични държачи и др. При нас ще откриете разнообразие от телескопични магнити на водещите марки UNIOR, TOPMASTER, FORCE и др.

 

Гъвкавият магнитен държач FERVI 430 мм е с лампа и щипка. Доставя се без батерии в комплекта.

 

Гъвкавият магнитен държач FORCE 455 мм работи с две батерии AA, които не са включени към инструмента. Лесно се включва и изключва светлината.

 

Гъвкавият магнитен държач FORCE 510 мм е подходящ за труднодостъпни места. Притежава PP еднокомпонентна дръжка и намагнетизиран връх.

 

Гъвкавият магнитен държач NAREX 500 мм е изработен от легирана стомана. Има хромирана повърхност, твърда PP сърцевина и меко TPE покритие.

 

Гъвкавият магнитен държач TOPMASTER 500 мм служи за работа в труднодостъпни места. Има гъвкаво рамо, PP еднокомпонентна дръжка и връх с неодимов магнит.

 

Гъвкавият магнитен държач UNIOR 500 мм е инструмент с еднокомпонентна ръкохватка, с намагнетизиран връх.

 

Магнитният телескопичен държач JEPSON e мощен магнит за събиране на стружки.

 

Телескопичният магнитен държач NAREX 125-640 мм служи за хващане на метални части от труднодостъпни места.

 

Телескопичният магнитен държач TOPMASTER 136-700 мм е подходящ за хващане на метални части от труднодостъпни места. Повдига тежести до 1.5 кг.

 

Телескопичният магнитен държач TOPMASTER 170-600 мм е изработен от неръждаема стомана. Разполага с намагнетизиран връх и чупеща глава.

 

Телескопичният магнитен държач TOPMASTER 190-810 мм разполага с намагнетизиран връх. Повдига тежест до 1.5 кг. Има лампа.

 

Телескопичният магнитен държач TOPMASTER 230 мм е с вградена литиево-йонна батерия 800MAH. Батерията се зарежда за време от 3 до 5 часа. Работният диапазон с едно зареждане е 3 часа.

 

Телескопичният магнитен държач UNIOR 170-660 мм може да бъде разтегнат до 660 мм. Служи за хващане на метални части от труднодостъпни места.

 

Инструментът за хващане FORCE 560 мм е подходящ за достигане и хващане на дребни метални части – гайки, болтове, шайби и др. Направлява се лесно в труднодостъпни зони.

 

Инструментът за хващане UNIOR 510 мм се направлява лесно в труднодостъпни зони. Трите челюсти, които се удължават и прибират чрез натискане или отпускане на бутона, позволяват бързо и надеждно хващане на предметите.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.