Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тестери

Тестери за акумулатори

 

Съществуват множество начини за проверка дали един акумулатор е за зареждане. Един от тях е проверката на гъстотата на електролита. Случва се при добри показатели за гъстота – акумулаторът да не може да поддържа достатъчно силен стартов ток.

 

Тестерите за акумулатор служат за бърза проверка на работните параметри на акумулаторните батерии. Използването на тестерите за акумулатори обхваща периодична проверка на автомобилните акумулатори в зависимост от условията на зареждане, експлоатацията, съхранението и нивото на заряда при техническо обслужване.

 

Тестери за антифриз

 

Тестерът за антифриз е компактен и лесен за използване инструмент. Подходящ за течности с гликол и метанол. При някои от видовете, които предлагаме, чрез еластична шапка се засмуква малко количество антифриз, докато контролната тарирана епруветка започне да плава в течността.

 

Тестери за батерии

 

Тестерът за батерии е с малък и компактен дизайн и различен обхват на измерване. Служи за проверка на различни типове батерии – алкални, цинк-карбон, литиеви, никел метал-хибридни.

 

Тестери за напрежение

 

 Тестерите за напрежение са предназначени за откриване на метали (черни и цветни), дървени материали, електрически проводници под напрежение в стени, подове и тавани. Точността на измерване може да се влоши заради влияния на околната среда – влажност на въздуха и близост до други електрически уреди. За локализирането на обекти е необходимо да преминете с уреда над тях.

 

Тестер за спирачна течност

 

В магазини Баш Майстора“ ще намерите тестери за спирачна течност, които имат LED индикация, показваща процентното съдържание на вода в спирачната течност.

 

Тестер за свещ и кабел

 

Тестерът за свещ и кабел е малък и удобен, предназначен за автомобили и служи за откриване на изгорели запалителни свещи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.