Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 172 продукта и наличност над 4 126 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 172 продукта в наличност.
4 126 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Точила за ножове

Точилата за ножове са неизменна част от всеки дом, независимо дали ще се използват за заточване на кухненски и джобни ножове или и за ловджийски, градински и други. Произвеждат се в най-различни форми. В магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме кръгли и овални точила за ножове на марките AJAX и NAREX.

 

Точилото за ножове AJAX 200 мм може да бъде плоско, овално или кръгло, и да има дължина до 30 см. Представлява стоманена пръчка с покритие от стомана, керамика или диамант, използвана за наточване на остриета.

 

Точилото за ножове АJAX 250 мм служи за заточване на ножове. Стоманените и керамичните точила е възможно да имат надлъжни ивици, докато диамантените са гладки, но покрити с абразивни диамантени частици.

 

Tочилото за ножове AJAX (250 мм, 300 мм) може да бъде плоско, овално или кръгло, и да има дължина до 30 см. Представлява стоманена пръчка с покритие от стомана, керамика или др., използвана за точене на остриета.

 

Точилото за ножове NAREX 150 мм е изработено от инструментална стомана. То е основен инструмент за преобръщането на тънък режещ ръб на ножове, цикли и стъргалки, което ги кара да работят по-ефективно.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички оферти за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.