Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони за изолационни материали акумулаторни

Основната функция на този тип триони се съдържа и в самото им наименование. Дали се отнася за работа със свободни ръце или водене с направляваща шина и система за упор, дали върху покрива, скелето или на земята, дали за изолационни материали от минерални или естествени влакна или плоскости, този тип акумулаторен трион впечатлява със своята мобилност, гъвкавост и ефективност.


Това е най-доброто решение за всеки, който желае да изолира жилища с минимални усилия.


Съобразени и премислени комплекти за точно и бързо рязане на гъвкави изолационни материали от минерални и естествени влакна, както и PUR изолационни материали.


Много ефикасно разрязване на материали: с направляваща шина и ъглов упор са възможни точни по размер и повторяеми ъглови срезове. Работи се лесно благодарение на перфектно балансираната конструкция и ниското тегло – за максимален работен комфорт и при работа с една ръка. С помощта на този тип триони и най-дебелите изолационни материали се разрязват без усилия, благодарение на режещия комплект за дълбочини на рязане до 350 мм. Много лесна смяна без инструмент на режещите комплекти за ефективна и съобразена с материала работа.


Лесно разкрояване на изолационни материали, защото не се налага използване на захранващ кабел. Налична в акумулаторните триони, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“ е мощната 18V Li-Ion акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия ЕС-ТЕС мотор, гарантират бърза работа при по-малко усилия.


Акумулаторните триони от този тип са мобилни и ергономични. Те имат ниско тегло, зони с гумени дръжки и перфектно балансиран дизайн - за максимален комфорт при работа, дори при работа само с една ръка. Притежават защитната функция - включване с двойно натискане на пусковия ключ предотвратява случайното включване на инструмента за безопасност при работа.


Акумулаторения трион за изолационни материали е гъвкаво приложими. Използва се и за гъвкави изолационни материали, като минерална вата и естествени влакна с вълнообразен режещ комплект, за изолационни материали като PUR и стиропор с комплект с нож назъбен. В две дължини (240 мм / 350 мм) за различни дебелини на материала.


Акумулаторения трион е много бързо и издръжлив. Има налични комплекти за рязане със специални ножове, които Ви позволяват да постигнете бърз напредък в работата си и имат изключително дълъг живот, дори и при рязане на изолационни материали до 350 мм.


Комплектът за рязане се сменя лесно и без необходимост от допълнителен инструмент благодарение на системата за бърза смяна. Акумулаторения трион е изключително здрав. Неговия EC-TEC мотор не изисква поддръжка, понеже е защитен чрез решетка от прах и влакна, за да е готов за тежките условия на работа на строителния обект.


Основни места на приложение на акумулаторения трион е:

  • Разкрояване на гъвкави изолационни материали като стъклена вата, каменна вата и естествени влакна (с режещ комплект с вълнообразен режещ нож)
  • Разкрояване на PUR- (полиуретанова твърда пяна) и полистиролни изолационни плочи (с режещ комплект с назъбен режещ нож)
  • Безкабелно разкрояване, където няма свързване към електрическата мрежа или където това е трудно (напр. на открито, на скелето)
  • Идеален за мобилна употреба при монтажи
  • Точно до ъглите и до размерите разкрояване на гъвкави изолационни материали - в комбинация с направляваща шина и ъглов упор FS-WA-ISC
  • Циркулярен диск с редуващи се зъби (W/PW)


В онлайн магазин “Баш Майстора” е на разположение изключителен по вид и качество акумулаторен трион за изолационни материали марка FESTOOL.


Възползвайте се и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.