Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Удължена гаранция - 3 години за батерии и зарядни устройства BOSCH Professional

Удължена гаранция - 3 години за батерии и зарядни устройства BOSCH Professional

Батериите и зарядните устройства с марка BOSCH, които се използват за акумулаторни инструменти и измервателна техника от серия Professional вече се предлагат с удължена гаранция от 3 години.

Условието, което е необходимо, за да се удължи гаранцията е да се направи регистрация на закупения инструмент, батерия и зарядно устройство на специално създадената за това интернет страницата в срок от 1 месец след покупката. Инструментът, батерията и зарядното устройство могат да се регистрират само с 1 транзакция, като за целта са необходими артикулните им номера.

Възползвайте се от удължена гаранция на своята професионална машина, батерия или зарядно устройство BOSCH на този линк!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.