Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 652 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 652 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за събиране на реколта

Уредите за събиране на реколта могат да бъдат намерени и под името машини за брулене на клони. Те притежават електрически или бензинов двигател и дълъг вал, който завършва с щипка. Клонът се хваща, а машината го разклаща силно. Чрез този похват узрелите плодове падат на земята. Уредите за бране на реколта могат да се ползват за бране на маслини, ядки и плодове. Те намаляват работното време и труда, като по този начин се изплащат много бързо.

 

Отличителни характеристики на уредите за събиране на реколта

 

Уредите за бране на реколта имат уникален, преносим, лек и ефективен дизайн. В сравнение с ръчното бране, производителността на тези уреди се увеличава 3-4 пъти. Зрелите плодове се берат бързо, преди да се е образувало презряване благодарение на уредите за събиране на реколта. Не се налага и ползването на стълба.

 

Когато използвате уреди за събиране на реколта не причинявате вреда на дървото при бране на плодове, а новите клони ще останат здрави. Предимството на машината е, че може да се използва върху млади маслинови дървета с мека кора. Дължината на вала варира от 1.8 м до около 3 м, което значи, че няма необходимост от стълба. Това ускорява брането и свежда до минимум риска от инциденти при катерене и слизане от дърветата.

 

Защо да изберете уреди за събиране на реколта от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уреди за бране на реколта, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.