Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за замразяване на тръбопроводи комплекти

Уредите за замразяване на тръби позволяват източване на тръбите да се замести със замразяване чрез подаване на CO2.

 

Изключително е кратко времето на замразяване и ниската консумация на въглероден диоксид благодарение на уплътнителния пръстен от студоустойчив термопластичен материал. Т-разпределителят позволява еднопосочно или двупосочно замразяване.

 

Уредът за замразяване на тръбопроводи е снабден с гъвкав маркуч, който издържа на високо налягане, без да замръзне, и с нечуплив месингов инжектор. Автоматично се подава необходимото количество CO2.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите уреди за замразяване на тръбопроводи комплекти на марката REMS.

 

Защо да изберете уред за замразяване на тръбопроводи от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уреди за замразяване на тръбопроводи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.