Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 169 продукта и наличност над 4 116 587 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 169 продукта в наличност.
4 116 587 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за заточване на вериги, свредла и остриета

Ако ви е необходим ръчен уред за заточване на вериги, проверете на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“. При нас ще намерите уреди за заточване на вериги FG 1, FG 2, FG 3, FG 4 и др. FG1 и FG2 са ръчни уреди за заточване с възможност за монтиране на водещата шина. FG3 е с възможност за закрепване върху режещата гарнитура. FG4 е подходящ за заточване почти без усилия, с интегрирани пластинки за добро регулиране разстоянието на ограничителя на подаването.

 

Инструментът за заостряне STIHL 3 в 1 е подходящ за заточване на ножици за клони, лозарски и домакински ножици, брадви, ножове. Има ергономичен дизайн за лесна употреба и професионален резултат при заточване.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG1 е пластмасов и служи за заточване с възможност за монтиране на водещата шина. Предлага се без пили и дръжки за тях.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG2 e прецизен инструмент за заточване от изцяло метална конструкция без пластмасови части. Предлага се без дръжки за пили и е с възможност за закрепване към маса.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG3 е прецизен инструмент за заточване от изцяло метална конструкция без пластмасови части. Има възможност за закрепване върху режещата гарнитура. Предлага се без пили и дръжки за тях.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG4 e ролков инструмент за заточване, удачен за заточване всяка седмица. Пилата не присъства в комплекта.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG4 е с интегрирани пластинки за точно регулиране разстоянието на ограничителя на подаването. Комплектът съдържа DVD с полезни практически съвети. Пилата не е включена в окомплектовката.

 

Уредът за заточване на вериги STIHL FG4 e ролков инструмент за заточване, удачен за заточване всяка седмица. Пилата не присъства в комплекта.

 

Уредът MANNESMANN служи за заточване на 16 размера свредла от ф3.5 до 10.0 мм. Подходящ е за бормашини с дръжки ф43 мм.

 

Разнообразие от ръчни инструменти ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.