Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вътромери

Вътромерът е инструмент, с който се измерват вътрешните размери на отвори. Представлява специална дръжка, на която от единия край е монтиран индикаторен часовник, а от другия край са монтирани два щифта.

 

Уредът се закрепва като се завърти издадения край на дръжката, така че да има малко търкане на телескопичните части на измервателния уред. След предпазливо закрепване до размер, една идея по-голям от отвора, апаратът се поставя под ъгъл според отвора и се върти постепенно, за да бъде в радиално положение.

 

Двата щифта се прикрепват до размера на отвора и остават същите, след като вътромерът бъде изваден.

 

Защо да изберете вътромер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вътромери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Закупете вътромер с гаранция и бърза доставка!

 

Вътромери на склад с различни характеристики на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.