Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Верижни дискове

Верижните дискове се използват за рязане с верига за ъглошлайфи за грубо изрязване на дървесни материали. Подходящи са за грубо пилене, рязане, обработване на дървесина.

 

Веригата може да се наточва само с пила по необходимост. Използва се и за рязане с ъглошлайф. Висока е скоростта на рязане във всякакъв вид дървен материал.

 

Ако проявявате интерес към металните верижни дискове за ъглошлайф, можете да ги намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

 

Защо да изберете верижен диск от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме верижни дискове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.