Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 508 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 508 Артикула.

Продукти от VIKING

Верни на мотото си “Обичайте Вашата Градина”, Viking специализират в направата на първокласни градински уреди както за любители, така и за опитни професионалисти.

Само 3 години след основаването си през 1981 година, компанията вече започва работа по своя собствена серия градински косачки. С присъединяването си към Stihl Group през 1992, марката се сдобива с напълно обновен арсенал от електрически градински инструменти, който ги утвърждава като лидер в производството на градинска техника.

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете всичко необходимо за постигане на мечтания вид на Вашата градина – от завидно-мощна и икономична техника за косене на тревни площи до такава за преработка на градински отпадъци и култивиране на почвата.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.