Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за директен монтаж

Винтът за директен монтаж 7.5х112 мм има Torx захват и самонарязваща се резба, плоска глава за метални и пластмасови прозорци или цилиндрична за скрит монтаж при дървени прозорци. Универсално се ползва за всички познати строителни и рамкиращи материали. Непрекъснатата ос предотвратява възможността рамката да се разтегне към строителния материал. Наблюдавайте дълбочината на пробития отвор и дълбочината на завиване за различните строителни материали. Винтът служи за закрепване на прозорци, каси на врати, огнеупорни врати, четвъртити греди и др.

 

Винтът за директен монтаж 7.5х132 мм е с плоска глава за метални и пластмасови прозорци или цилидрична за скрит монтаж при дървени прозорци. Има свободен от напрежения дистанционен монтаж без използване на допълнителни дюбели, както и заострена резба за лесен монтаж. Непрекъснатата ос предотвратява възможността рамката да се разтегне към строителния материал. Винтът служи за закрепване на каси на врати, прозорци, огнеупорни врати и др.

 

Винтът за директен монтаж 7.5х152 мм има Torx захват и самонарязваща се резба. Универсално се използва за всички познати и рамкиращи материали. Има оптимизирана ос за гладко и лесно навиване, както и тапи за скриване на крепежния елемент. Наблюдавайте дълбочината на пробития отвор и дълбочината на завиване за различните строителни материали. Служи за закрепване на прозорци, каси на врати, четвъртити греди и др.

 

Винтът за директен монтаж 7.5х182 мм е с плоска глава за метални и пластмасови прозорци или цилиндрична за скрит монтаж при дървени прозорци. Универсално се ползва за всички познати строителни и рамкиращи материали. Има оптимизирана ос за гладко и лесно навиване и тапи за скриване на крепежния елемент. Служи за закрепване на прозорци, огнеупорни врати, каси на врати и др.

 

Винтът за директен монтаж 7.5х212 мм има свободен от напрежения дистанционен монтаж без използване на допълнителни дюбели, както и заострена резба за лесен монтаж. Непрекъснатата ос предотвратява възможността рамката да се разтегне към строителния материал. Винтът служи за закрепване на каси на врати, прозорци и др.

 

Винтът за директен монтаж 7.5х52 мм има Torx захват и самонарязваща се резба. Заострената резба служи за лесния монтаж. Разпробиването трябва да е със свредло 6 мм, така се намалява времето за работа. Наблюдавайте дълбочината на пробития отвор и дълбочината на завиване на различните строителни материали. Винтът служи за закрепване на прозорци, каси на врати и др.

 

Винтовете за директен монтаж 7.5х72 мм и 7.5х92 мм са с плоски глави за метални и пластмасови прозорци или цилиндрични за скрит монтаж при дървени прозорци. Универсално се ползват за всички познати строителни и рамкиращи материали. Имат оптимизирана ос за гладко и лесно навиване и тапи за скриване на крепежния елемент. Служат за закрепване на прозорци, огнеупорни врати, каси на врати и др.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите още самопробивни винтове, нит гайки и много други крепежни елементи, които може да поръчате и онлайн. 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.