Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за директен монтаж

Винтовете за директен монтаж имат Torx захват и самонарязваща се резба, плоска глава за метални и пластмасови прозорци или цилиндрична за скрит монтаж при дървени прозорци.

 

Предимства и ползи на винтовете за директен монтаж

 

Винтът за директен монтаж има свободен от напрежения дистанционен монтаж без използване на допълнителни дюбели, както и заострена резба за лесен монтаж. Има оптимизирана ос за гладко и лесно навиване, както и тапи за скриване на крепежния елемент.

 

Винтът за директен монтаж се ползва универсално за всички познати строителни и рамкиращи материали. Непрекъснатата ос предотвратява възможността рамката да се разтегне към строителния материал. Трябва да се наблюдава дълбочината на пробития отвор и дълбочината на завиване за различните строителни материали.

 

Винтът за директен монтаж служи за закрепване на прозорци, каси на врати, огнеупорни врати, четвъртити греди и други.

 

Защо да изберете винт за директен монтаж от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтове за директен монтаж, като към всяка оферта има подробни инструкции и информация с техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – избрали сме утвърдени производители с богат опит и сериозно присъствие на пазара, а също така предлагаме на нашите клиенти страхотни цени за повечето артикули.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения идват с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.