Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 173 продукта и наличност над 4 125 127 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 173 продукта в наличност.
4 125 127 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за гипсокартон едра стъпка

Винтовете за гипсокартон едра стъпка са с различен диаметър и дължина. Имат фрезенкова глава. Служат за навиване в дърво.

 

Винтът за гипсокартон се използва при монтаж на гипсокартона към дървена конструкция. Има фосфатна повърхност, със захват на винта PH2. Изработен е по DIN18182.

 

Защо да изберете винт за гипсокартон едра стъпка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтове за гипсокартон едра стъпка, като към всяка оферта има подробни инструкции и информация с техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – избрали сме утвърдени производители с богат опит и сериозно присъствие на пазара, а също така предлагаме на нашите клиенти страхотни цени за повечето артикули.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения идват с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.