Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за гипсокартон самопробивни

Самопробивният винт за гипсокартон завършва със свредло. То позволява на винта да се навива в ламарина с дебелина до 2.00 мм без предварително правене на отвор. Винтът се използва за закрепване на обшивки от гипсокартонени плоскости за метални щендерни конструкции. Има фосфатна повърхност със захват на винта PH2. Изработен е по DIN18182-1. В магазини „Баш Майстора“ ще може да намерите самопробивни винтове за гипсокартон с различен вътрешен диаметър и дължина.

 

Винтът за гипсокартон DIN18182-1 3.5x25 мм със ситна стъпка завършва със свредло. То позволява на винта да се навива в ламарина с дебелина до 2.00 мм без предварително правене на отвор. Използва се за закрепване на обшивки от гипсокартонени плоскости за метални щендерни конструкции.

 

Винтът за гипсокартон DIN18182-1 3.5x35 мм е с фосфатна повърхност със захват на винта PH2. Използва се за закрепване на обшивки от гипсокартонени плоскости за метални щендерни конструкции. Самопробивният винт завършва със свредло, позволяващо на винта да се навива в ламарина с дебелина до 2.00 мм без предварително правене на отвор.

 

Разнообразие от крепежни елементи може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.