Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за пластмаса конусна глава

Винтът е крепежен елемент, който има цилиндрична, конусовидна или близка до тях форма. Обикновено се използват за свързване на компоненти или за позиционирането им. Винтовете за пластмаса са с конусна глава и рипс. Имат поцинкована повърхност. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите винтове за пластмаса конусна глава с различна дължина.

 

Винтът за пластмаса EJOT 4.2x25 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Има поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът за пластмаса EJOT 4.2x30 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Има поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът за пластмаса EJOT 4.2х35 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Има поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът за пластмаса EJOT 4.2x40 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Има поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът за пластмаса EJOT 4.2x45 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Той е с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът за пластмаса NOEGEL 4.2x30 мм е самонарезен с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Има поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Разнообразие от крепежни елементи може да намерите в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.