Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтове за пластмаса конусна глава

Винтовете за пластмаса конусна глава са с конусна (фрезенкова) глава и рипс. Имат поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2.

 

Винтът като цяло е крепежен елемент, който има цилиндрична, конусовидна или близка до тях форма. Обикновено се използва за свързване на компоненти или за позиционирането им.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите винтове за пластмаса конусна глава с различна дължина.

 

Защо да изберете винт за пластмаса конусна глава от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтове за пластмаса конусна глава, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.