Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винтови крикове

Винтовите крикове се наричат още крик жаби. Широко се използват при повдигане на автомобили при монтаж и демонтаж на гуми или други ремонтни дейности. Използват се в автомобилната индустрия, в гаражите, строителни обекти и дори в домашни условия. 

 

Основата на винтовите крикове е широка, което допринася за добра стабилност. Този модел крикове имат антикорозионно покритие, което ги прави устойчиви на висока влажност. 

 

Винтовите крикове са надеждни и удобни инструменти. Те са лесни за използване и предлагат контролирано повдигане и спускане на товара. Важно е да се спазват инструкциите на производителя и да се използват с повишено внимание, за да се избегне риск от наранявания и щети.

 

Защо да изберете винтов крик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтови крикове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.