Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водна помпа за бормашина

Водната помпа за бормашина е перфектна за пренасяне и изтегляне на неголеми количества вода. Ползва се като приставка за бормашина или винтоверт. Задействаният вал приляга на патронника на всяка нормална бормашина. Използва се за бързо и лесно пренасяне на отработената вода.

 

Водните помпи за бормашина намират приложение при изпомпване на вода от водоеми в градината, резервоари за дъждовна вода, гореща вана и други. Приставката се завива с болтовете от комплекта към основата на масивна дървена дъска. Това изключва въртеливото движение на помпата с бормашината около собствената ѝ ос и извъртането на кабела на електроинструмента.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете водни помпи за бормашина на марките WOLFCRAFT и MANNESMANN.

 

Защо да изберете водна помпа за бормашина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме водни помпи за бормашина, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.