Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Златарски чукове

Златарските чукове са специализирани инструменти, използвани от златарите и ювелирите за ръчна обработка на бижута и бижутерийни изделия. Тези чукове са проектирани така, че да предоставят прецизност и контрол при работа със злато, сребро и други метали, които се използват за изработка на бижута.

 

Златарските чукове предоставят възможност за фини детайли и деликатна металообработка. Направени са от легирана стомана, която е по внимателен начин закалена и темперирана. Имат хромирана глава, а главата и дръжката са фиксирани чрез пръстен. Ръкохватката е произведена от дървото ясен.

 

Защо да изберете златарски чук от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме златарски чукове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.