Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 623 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 623 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Звездогаечни ключове

Ако видите болтове или винтове с шестоъгълна или звездовидна форма, време е да приготвите своя звездогаечен ключ. Въпреки, че някои може да не са познати с тях, те са изключително популярни, така че е време те да станат част от добре заредената кутия с инструменти.

 

Към наши дни те са все по-често срещани и се използват във всякакви сфери на живота. Имат добро приложение както в монтажната, така и в строителната индустрия. Те дават на механиците и монтажниците бърз достъп до гайки и болтове, които са здраво закрепени на място.

 

Често използваните звездогаечни ключове са подходящи за работа на мъчнодостъпни и тесни пространства. Позволяват на потребителя да завинтват подходящите крепежни елементи без нужда от отделна отвертка или електрически инструмент.

 

Видове звездогаечни ключове

 

  • Звездогаечен ключ с подвижна глава
  • Ключ лула
  • Звездогаечни ключове с тресчотка
  • Дълги звездогаечни ключове
  • Комплект звездогаечни ключове
  • Други

 

Защо да изберете звездогаечен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме звездогаечни ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.