Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 976 продукта в наличност и разнообразие от над 3 504 495 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 976 продукта в наличност.
3 504 495 Артикула.
1 2

Перфоратори акумулаторни

Перфоратор акумулаторен с гарантирано качество и достъпна цена ще намерите в магазини Баш Майстора. Акумулаторните перфоратори са машини, които могат да бъдат използвани за редица дейности в строителството. Наличието на батерия прави тези професионални инструменти предпочитан избор сред майстори в сферата на ремонтите дейности и довършителните работи. С голямата си производителност и мощност на удара акумулаторните перфоратори стават все по популярни сред строителите. Мощностите които предлагаме в онлайн магазин Баш Майстора са 18V и 36V и съответно с капацитет на батерията от 3Ah, 4Ah, 5Ah, 5.2Ah и 6Ah. Всички безкабелни перфоратори са с SDS-plus, или SDS-max захват на патронника. Акумулаторният перфоратор позволява чудесна мобилност и удобство при работа, поради своята независимост от захранване към електрическата мрежа чрез кабел.

Нашите акумулаторни перфоратори са от среден до висок клас и се различават основно по мощност, обороти, капацитет на батерията и удари в минута.

Ако ви предстои работа, която е свързана с пробиване на тухли или бетон и имате нужда от надеждни ръчни електроинструменти, онлайн магазин „Баш Майстора“ е правилното място. Предлаганите от нас перфоратори на батерии са от водещи производители и със сигурност ще Ви улеснят в предстоящия ремонт или строителство. Вижте машини и техника с пълни технически характеристики. Разчитайте на експертен консулт от нашите търговски представители. Част от перфораторите с гаранция и бърза доставка, са от марките:

 


 

Как да изберете най-добрия перфоратор за Вашите нужди?

Дали при строителство, поддръжка или ремонт, много дейности изискват пробиване на отвори в бетон, плочи или камък, особено при анкериране. Видът на акумулаторния перфоратор, захватът на патронника, подходящия накрайник, също и ударно-пробивната мощ на акумулаторната машина са ключови фактори, които трябва да имате предвид, за да снабдите себе си или Вашия екип с правилните акумулаторни машини, според работата. С предоставената информация, от магазини Баш Майстора се надяваме да улесним Вашия избор.

 

Като разглеждате разнообразието от акумулаторни машини за ударно пробиване, съобразно своите нужди може да закупите такава, която пробива бързо, прецизно и ефективно. При изпълнение на пробивни дейности с ударна машина на батерии, чрез функция въртене и пробиване, съобразно посочения оптимален диапазон, гарантирано ще получите най-добрите резултати. Естествено имате възможност да правите и много по-големи отвори със същата машина.

 

Въпреки, че е възможно един акумулаторен перфоратор да работи при максимално натоварване и да пробива с възможно най-големия за нейния захват накрайници, ако непрекъснато и продължително се излага на екстремно усилие, като всяка една техника, това би довело до нейното предсрочно износване и повреда. В случай, че за Вас е известно предварително, че инструментът който разглеждате ще работи често в горните граници на своя капацитет, най-добре вземете следващата по-голяма, като параметри пробивна машина на батерии.

 

Разгледайте още съвети за избор на перфоратор от магазини Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.