Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 30 025 продукта в наличност и разнообразие от над 2 973 214 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
30 025 продукта в наличност.
2 973 214 Артикула.
1 2

Перфоратори акумулаторни

Акумулаторните перфоратори са машини, които могат да бъдат използвани за редица дейности в строителството. Наличието на батерия прави тези професионални инструменти предпочитан избор сред майстори в сферата на ремонтите дейности и довършителните работи. С голямата си производителност и мощност на удара акумулаторните перфоратори стават все по популярни сред строителите. Мощностите които предлагаме в онлайн магазин Баш Майстора са 18V и 36V и съответно с капацитет на батерията от 3Ah, 4Ah, 5Ah, 5.2Ah и 6Ah. Всички безкабелни перфоратори са с SDS + захват на инструмента. Акумулаторният перфоратор позволява чудесна мобилност и удобство при работа, поради своята независимост от захранване към електрическата мрежа чрез кабел.

Нашите акумулаторни перфоратори са от среден до висок клас и се различават основно по мощност, обороти, капацитет на батерията и удари в минута.

Ако ви предстои работа, която е свързана с пробиване на тухли или бетон и имате нужда от надеждни ръчни електроинструменти, онлайн магазин „Баш Майстора“ е правилното място. Предлаганите от нас перфоратори на батерии са от водещи производители и със сигурност ще Ви улеснят в предстоящия ремонт или строителство. Част от перфораторите с гаранция и бърза доставка, са от марките:

  • Hitachi
  • Makita
  • Bosch
  • Dewalt
  • Festool
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 30 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.