Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 806 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 806 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за банциг

Работната маса за банциг е специално проектирана маса, предназначена за стабилна и сигурна работа с банциг или други инструменти за рязане и обработка на материали. Тя предоставя плоска повърхност, на която можете да подпомогнете материалите си извършвате прецизни рязания и обработка.

 

Работната маса за банциг за метал е изработена от стомана и е с включено менгеме. Те са необходими за точни и сигурни операции и се използват в различни индустрии, включително металообработка, инженерство и производство. Изборът на подходяща работна маса за банциг за метал зависи от конкретните нужди и приложения на потребителя.

 

Защо да изберете работна маса за банциг за метал от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни маси за банциг за метал, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.