Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за електрически рендета

Паралелната странична опора за електрическо ренде е важен аксесоар, който се използва за улесняване работата с рендето и постигане на равномерна дебелина и ширина на обработваните дъски или дървените заготовки.

 

Паралелната странична опора е поставена на долната страна на рендето и позволява създаването на фалц с предварително зададена ширина. При работа в областта на ръба тя осигурява чисто насочване и предотвратява страничното отклонение на машината за рендосване.

 

Основно намира приложение при рендосването на фалцове, допълнителното рендосване на фалцове на врати, прозоречните фалцове от всякакъв тип и рендосването в областта на ръба.

 

Този аксесоар предоставя стабилност по време на рендосване и помага да се избегнат неравности по време на работна дейност.

 

Защо да изберете аксесоар за електрическо ренде от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за електрически рендета, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.