Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 147 продукта и наличност над 4 097 459 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 147 продукта в наличност.
4 097 459 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за верижни триони

Верижните триони са мощни инструменти за рязане на дърво, метал и други материали особено при обемни работи на открито. За да подобрите функционалността и удобството при работа с верижни триони, можете да използвате различни аксесоари и приспособления. 

 

Паралелната странична опора за верижен трион е важен аксесоар, който се използва, за да осигури правилното и паралелно рязане на дървени и други материали. Тази опора предоставя възможност за стабилност по време на рязането и помага на работника да постигне желания резултат.

 

Защо да изберете аксесоар за верижен трион от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за верижни триони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставкаповечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.